Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtalı olmakla birlikte oldukça geniş üretilir. İnsanların panik anında çabucak tahliye olmasını sağlayıcı bu tavır birey kaybı olmaması muhtevain önemlidir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, müstacel çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle sürdürmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları şayan fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yarar olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı şerh döneminı kısaltmak ve insanların kolayca boşaltma olmalarını esenlar.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Yüksek sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı sinelerine yerleştirilmesi ile bu baplar meslek kurtarmaktadır.

Ana özelliği yangına dayanıklılık olan yangın kapıları, çok güçlü sıcaklıktaki yangınlara binaen insanların emniyetli bir şekilde kaçmalarını esenlar ve herhangi bir yangın çabucak binadan tam çıkış muhtevain kullanılması gerekir.

Yangına dayanıklı bapların balkon kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap baplar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu basamak ilenmeşap kapının namevcut olması dâhilin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını canımızın önemli bir parçkakımı haline sağlamak sorumluluklarımızdan biridir.

Bu tertibat umumiyetle ivedili bir durumda çabucak açılabilen anlayışsız çekilebilir yahut rulo merdivenden oluşur. Merdiven ekseriya bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolay Yangın Kapısı uzatılıp geçmiş çekilebilmesini sağlamlar.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten henüz mualla mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaatında yeğleme edilen bir malzemedir.

Aynı zamanda yangın kapkaloriın olmazsa olmazları beyninde; kapı aksesuarları da mevki tuzakıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Hassaten Yangın Kapısının üzerinde mevcut panik pas kilit sisteminin de sorunsuz çalıştığından sakıncasız olunmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden binalmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının otomatik kapanmasının ardından kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem bapnın pıtrakı tıkızya kapanmasını sağlamaktır.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına bentlı olarak birkaç farklı koruma seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin amelî mezuniyet olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok saygınlık hale getirmiştir.

Report this wiki page